Kusinerna fortsätter att växa!

Kommunikationsbyrån Kusinerna har under de senaste åren varit i en expansiv fas. De har nu rekryterat ännu en talang till byrån: My Wrethagen. Hon kommer som byråchef att ha fokus på medarbetarna, sköta kundkontakter och leda projekt. 

My kommer senast från kommunikationskoncernen We Are More i Göteborg där hon arbetat som Key Account Manager. Innan dess jobbade hon som projektledare på Valentin & Byhr. 

–  Det ska bli fantastiskt roligt att bli en del av Kusinernas gäng. De har en relationsbaserad affärsmodell som jag tror mycket på. Att skapa bra och relevant kommunikation för kunden bygger på en god och långsiktig relation och det är precis så de jobbar på Kusinerna.

My driver tillsammans med sin man även uppmärksammade Hotel Stelor i Västergarn.

– Det är främst min man som kommer att driva Stelor vidare. Jag upplever det som positivt att ha ett ben kvar i företagandet, då får man oftast en bättre förståelse för sin kunds behov och situation, menar My.

Ägarna Emil Daun och Susanne Appelgren ser med glädje på nyrekryteringen och ser tydligt hur My kan bidra till att förbättra affären ytterligare för både nya och befintliga kunder. 

–    Det skall bli jättekul att öka på vårt team. Vi jobbar förstås kvar i firman, men kommer att få mer utrymme att driva utvecklingen vidare, säger Emil Daun, VD.

–    För min del ser jag fram emot att kunna jobba ännu mer med strategiska uppdrag, säger nuvarande byråchef Susanne Appelgren. Det har blivit ett starkt ben i vår verksamhet. 

Sammantaget blir Kusinerna Kommunikation ännu lite starkare, får in ännu mer kompetens och kan erbjuda fler specialiserade tjänster.